sâmbătă, 8 octombrie 2011

Ce spune Biblia despre închinarea la idoli și despre idolatri

Oamenii au încercat să dovedească că religia creată de ei este mai adevărată decît ceea ce spune Dumnezeu în Biblie… și au înebunit.
Romani 1:22-25  S’au fălit că sînt înţelepţi, şi au înebunit; şi au schimbat slava Dumnezelui nemuritor într’o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi tîrîtoare. De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile; căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu, şi au slujit şi s’au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvîntat în veci! Amin.
Închinarea la alți dumnezeu provoacă gelozia lui Dumnezeu. Plus la toate în spatele icoanelor, imaginilor, statuietelor care cică îl reprezintă pe Dumnezeu stau duhuri rele, draci, demoni care caută să te distrugă. Atît Vechiul cît și Noul Testament vorbesc despre demonii cu care ai de a face atunci cînd te închini la tot ceea ce nu este Dumnezeu.
Deuteronom 32:16-19  L-au întărîtat la gelozie prin dumnezei străini, L-au mîniat prin urîciuni;  Au adus jertfe dracilor, unor idoli cari nu sînt dumnezei, Unor dumnezei pe cari nu-i cunoşteau, Dumnezei noi, veniţi de curînd, De cari nu se temuseră părinţii voştri. Ai părăsit Stînca cea care te-a născut, Şi ai uitat pe Dumnezeul, care te-a întocmit. Domnul a văzut lucrul acesta, şi S’a mîniat, S’a supărat pe fiii şi fiicele Lui.
1 Corinthians 10:19-22  Deci ce zic eu? Că un lucru jertfit idolilor, este ceva? Sau că un idol este ceva? Dimpotrivă, eu zic că ce jerfesc Neamurile, jertfesc dracilor, şi nu lui Dumnezeu. Şi eu nu vreau ca voi să fiţi în împărtăşire cu dracii.  Nu puteţi bea paharul Domnului şi paharul dracilor; nu puteţi lua parte la masa Domnului şi la masa dracilor.  Sau vrem să întărîtăm pe Domnul la gelozie? Sîntem noi mai tari decît El?
Nu vreau să suplinesc ceea ce este scris cu multe vorbe. Ați putut citi seria de articole despre idolatria și despre atitudinea lui Dumnezeu față de ea. Dacă dupa atîtea argumente mai ajungi să crezi că Dumnezeu acceptă așa tip de închinare, fie așa cum crezi tu. Dar să știi un lucru: nu o să poți să te dezvinovățești înaintea lui Dumnezeu, spunînd că nu ai cunoscut acest lucru. Vino-ți în fire și corectează-te înaintea lui Dumnezeu, pocăiește-te și studiază ce spune Dumnezeu în cartea Sa – Biblia.

3 comentarii:

  1. ASA CA ACUM ERA SI PE TIMPUL PROFETULUI ILIE .ACUMA E MAI RAU ADUC PREOTII TOT FELUL DE INVATATURI FALSE ,ADUC TOT FELUL DE OASE PE CARE LE SARUTA SI LA CARE SE INCHINA UNII DIN POPORUL ROMAN.ICOANE SI TOT FELUL DE LUCRURI . SI CATI AU MURIT CU 5-6 ICOANE AGATATE LA MASINA.ACUM CIND VIATA E TOT MAI GREA UNII VOR CATEDRALA MINTUIRII NEAMULUI . CARE MINTUIRE>? ACOLO SE CON STRUESC HOTELURI PARCARI DUTIFRIURI ETC. DUMNEZEU SPUNE 'EU MA-N DUR DE CINE VREAU, SI PEDEPSESC PE CINE VREAU.AM UITAT CA OMUL SFINTESTE LOCUL NU INVERS!!!DUMNEZEU SPUNE CA IN IAD VOR MERGE CURVARII MINCINOSII INCHEIE"CACI IUBIREA DEA BANI ESTE RADACINA TUTUROR RELELOR.

    RăspundețiȘtergere
  2. DEMONII(DIAVOLI-IDOLI) CARE NE INCHINAM SUNT:MALAHIE(MASTURBARE)ONANIE(SOTI CUNUNATI IN BISERICA)CARE SE FERESC SA FACA COPII, AVORT,MINCIUNA,INCHINAREA LA BRAD DE REVELION,INBUIBAREA,LENEA,IUBIREA DE ARGINTI(AVUTII)CURVARI(OAMENI NECASATORITI CARE FAC IMPREUNARE)PREACURVARI)OAMENI CASATORITI IN BISERICA CARE O FAC CU ALTA PERSOANA STRAINA)NOROC(CAND VREM SA AVEM ASA CEVA,DAM NOROC,)SI MULTII ALTII DEMONI CARE EXISTA SI NE INCHINAM LOR SI NU LUI DUMNEZEU,CACI DEMONII STAU IN VAZDUH,PE PAMANT,IN APA(DE ASTA SE SFINTESTE APA LA BOBOTEAZA)SI SUB PAMANT(IN IAD)E SCRIS IN VECHIUL TESTAMENT. NELAMURIRI LA ID MESS IVANFLORIN88

    RăspundețiȘtergere
  3. dumnezeu este un idol al poporului roman acesta nu este ADEVARATUL CREATOR scrie pe google... Dumnezeu - Wikipedia ... mergi pe pagina nai jos la ETIMOLOGIE aici vei citi ...in limba romana termenul este un IMPRUMUT DE LA PAGANISM el provenind din LATINESCUL...DOMINE DEUS ...mai exact din forma sa populara domne deus ....VECHE INVOCATIE PAGANA ADOPTATA SI DE CRESTINI pentru unicul lor dumnezeu .....te rog citeste psalm 96:5 jeremiah 2:11 1 chronics 16:26

    RăspundețiȘtergere