luni, 21 noiembrie 2011

Goldman Sachs conduce UE prin Monti, Papademos si Draghi

Cei mai proaspeti lideri ai Europei, chemati sa salveze euro, Italia si Grecia au un lucru in comun. Mario Monti, Lucas Papademos si Mario Draghi au lucrat pentru  Goldman Sachs.
Goldman Sachs sigla 300x214 Goldman Sachs conduce UE prin Monti, Papademos si Draghi
Draghi, Monti si Papademos, masonii ”de serviciu” ai Goldman Sachs
Cei trei au fost colegi la banca americana de investitii, iar jurnalistii de la Le Monde cred ca acest lucur nu este deloc intamplator, ci o strategie de influenta. Cei trei sunt  vazuti drept ” fii ai luminii intrati in Templu , un grup de presiune, o retea de ajutor reciproc, mari maestri care  raspandesc in univers adevarul dobandit in loja”, dupa cum scrie jurnalistul Marc Roche. Se pare ca Goldman Sach ar functiona pe principii ale francmasoneriei, iar  noul presedinte al Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, premierul italian Mario Monti si noul prim-ministru al Greciei, Lucas Papademos, sunt figuri totemice ale acestei retele stranse.
Un trio imbatabil
Mario Draghi banca centrala europeana 300x231 Goldman Sachs conduce UE prin Monti, Papademos si Draghi
Mario Draghi
Mario Draghi a fost vicepresedinte al Goldman Sachs International pentru Europa intre 2002 si 2005. El se ocupa cu intreprinderile si statele suverane.
Mario Monti premier Italia 300x199 Goldman Sachs conduce UE prin Monti, Papademos si Draghi
Mario Monti
Mario Monti a fost consilier international pentru Goldman Sachs si omul care deschidea usi pentru aceasta banca in guvernele europene.
Lucas Papademos premier Grecia 300x274 Goldman Sachs conduce UE prin Monti, Papademos si Draghi
Lucas Papademos
Lucas Papademos a fost guvernator al Bancii Centrale Elene intre 1994 si 2002, fiind considerat omul de incredere al Goldman Sachs in operatiunile cu conturile publice. Banca americana are numeroase alte ”esaloane” pregatite pentru a fi ”plasate” la locul si timpul potrivit, dar jurnalistii de la Le Monde sustin ca acest tip de ”influenta cu delegatie” este de domeniul trecutului. In plus, analistul american Nouriel Roubini a prevestit sfarsitul Goldman Sachs.
Monti si-a facut guvern de magnati
Noul premier italian Mario Monti si-a format guvernul din magnati si bancheri, fara niciun politician si urmeaza sa-si prezinte masurile de austeritate. Monti si-a asumat portofoliul Finantelor si a numit la conducerea superministerului Dezvoltarii, Infrastructurii si Transportului un bancher, Corrado Passera, executiv la Intesa Sanpaolo. Protestele au inceput deja la Roma, Milano, Palermo si Sicilia. Si in Grecia, oamenii au iesit in strada, in ciuda votului de incredere obtinut de  Lucas Papademos in Parlament.

Comentariul meu: ma mir ca au 'patruns' in presa internationala astfel de informatii.

Un comentariu:

  1. La multi ani!Fa atentie la "bataiosu" ca nu are chiar toti boii acasa...E presedinte de...piei de plosnite,baiatul...Daca nu crezi,verifica,incercand sa-l contrazici si vei vedea...Doamne ajuta! Gabriela

    RăspundețiȘtergere