marți, 8 mai 2012

Peschesul pentru Inalta Poarta de peste ocean. Jocul la doua sau mai multe capete al FMI pentru transformarea tarilor in colonii



Nu mai este un secret decat pentru cei cu un IQ foarte modest si cu nevoi satisfacute doar de OTV si Kanal D ca structura hidoasa, suprastatala numita FMI, patronata de o mana de persoane private “americane” (desi la fondurile ei contribuie state!?) este varful de lance al interselor inguste, private, in tentativa rapace, agresiva de control a resurselor tarilor din zonele pacificate, in acest caz, Uniunea Europeana. Asadar, singura menire a FMI nu este eradicarea foametei, a saraciei in lume, asa cum ar crede victimele propagandei corectitudinii politice ci, exclusiv, presarea natiunilor pentru cedarea (daca se poate gratis) a resurselor lor strategice catre cercurile de interse private care patroneaza institutia mai sus amintita. Asadar, un rapt rudimentar, un transfer brutal al proprietatii asupra resurselor din mainile popoarelor in mainile clicii finananciare internationale, in numele globalizarii si Guvernului Mondial.

Asadar, “licitatiile”, “contractele” si, in general, mascarada de Holywood pentru preluarea acestor resurse nu sunt altceva decat niste explozii si urmariri de masini ca in filmele de duzina cu Van Damme, menite sa ia ochii prostilor.

Cartile sunt facute de mult, slugoii locali sunt cumparati. Dificultatea procesului consta doar in adormirea constiintelor, multe deja somnambule, pentru ca procesul de transfer al valorilor sa fie unul cat mai lin.

FMI, ca si clica care patroneaza aceasta structura, joaca intodeauna la mai multe capete, trage si castiga din toate pozitiile, in vreme ce popoarele pierd pe toata linia.

Bunaoara, sa luam exemplul Romaniei. Primul pas. Romania a fost indatorata in regim de urgenta cu 30 de miliarde de euro!!! in mai putin de trei ani, ajungand acum la un total astronomic de peste 100 de miliarde de euro al datoriei externe. Un sfert din aceasta suma este reprezentate de datorii pe termen scurt, care trebuie inapoiate in urmatorii ani.

Dupa acest prim pas, urmeaza pasul al doilea. Ca sa fii sigur ca victima (tara aleasa) nu mai scapa si e legata fedeles, ii iei de la gura toate resursele care ar putea-o ajuta sa inapoieze aceasta datorie, in acest caz resursele minerale (aur, platina, cupru, etc) si sistemul eneregtic national, format din companii foarte profitabile, cu un potential imens (Transelectrica, Transgaz, Romgaz, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, etc).

Toate acestea le dai apoi aproape pe gratis acolitilor tai (preluare ostila FMI), evident, cu largul concurs al papusilor cretine si bine manjite de la Bucuresti, si te asiguri, astfel, ca ai anihilat si ultima forma de aparare a poporului in fata agresiunii clicii mafiote financiare.

In aceste conditii, nemaivand resurse din care sa plateasca datoriile, pentru ca profiturile frumoase ale acestor societati se scurg in buzunarele asasinilor economici, singura solutie ramane contractarea unor noi impumuturi pentru a le achita/ rostogoli pe cele vechi (asadar, nu in interesul poporului); iar acest lucru inseamna intrarea ireversibila a Romaniei intr-o spirala a datoriilor fara iesire.

Asadar, doi iepuri dintr-un foc. Pe de o parte, furtul resurselor tarii, “desertificarea tarii” iar pe de alta, indatorarea, dincolo de orice punct de intoarcere a acesteia. Evident, pentru plata datoriei catre noii stapani. Cel mai crunt sistem de exploatare din istoria acestei tari, care-l depaseste in imaginatie pe cel otoman sau pe cel fanariot. Peschesul modern sunt resursele enregetice si sistemul enrgetic. Adica, cam totul.

Nimic din toate astea nu se pot face fara resursa umana, asa ca patronii FMI o selecteaza cu mare grija. Aici se joaca chiar la mai multe capete. Se iau de mici scursuri din PDL, din PNL, din PSD, etc. se ung bine, se manjesc bine, apoi se cresc frumos, li se construiesc “cariere politice” si “se alterneaza” la putere (de dragul salvarii aparentelor democratice), astfel incat, sa nu exsite niciun moment riscul ca la conducerea tarii sa ajunga vreun neavenit care nu face parte din pepiniera de cadre a FMI.

Si uite asa se dau jos guverne, se fac mici revolutii de catifea, sunt chemati tot felul de pacalici la Inalta Poarta de peste ocean pentru noi ordine sau pentru reeducare, si treaba merge struna. Totul in lumea lor, intr-un autism desavarsit. Poporul nu conteaza in acest caz pentru ca, dupa mintea lor, nu este decat o masa amorfa, neglijabila, numai buna de manipulat.

Si, uite asa se deturneaza si se colonizeaza, se infunda pana la gat, dincolo de capacitatea de riposta, rand pe rand, toate tarile lumii. Ma rog, cele pacificate, din spatiul controlabil, precum Uniunea Europeana, de exemplu. Pentru secole de acum inainte, dupa mintea lor.

Nu de alta, dar tancul, nu mai este o arma la moda. Si, dupa cum a demonstrat istoria, nici una foarte eficienta in inrobirea popoarelor.

9 comentarii:

  1. O analiza corecta, completa si lucida. Globalistii au mai multe arme: CIA, FMI, Banca Mondiala, Nato, ONU, etc. Majoritatea au aparut dupa Bretton Woods sau dupa cel de-al doilea masacru mondial, cu iz de angrenare pentru modelarea viitorului (adica prezentul si ce mai urmeaza de aici inainte)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe langa asta, toti politicienii sunt santajabili (cu ceva-fie trecutul lor, fie familia). In 89 oamenii au iesit in strada scosi de securisti. Schimbarile de regim sunt un respiro, oamenii asteapta mereu ceva. Interesant, cei care spera, nu ies in strada, drogati cu visul ca va fi bine, odata. Cei care insa nu mai spera, ies in strada, se revolta. Sperantele blocheaza actiunile, si politicienii exact de asta fac rotatia Putere-Opozitie la guvernare-prelungesc sperantele.
      Mereu in istorie revolutiile au fost confiscate de unii revolutionari, si sabotate din interior de grupuri bine pregatite si dispersate in populatie. Asta pentru ca exista sansa ca cineva sa dea o lovitura de stat, iar masele trebuie "duse" acolo unde trebuie sa ajunga. La viitoarele miscari antiFMI care vor fi, vom muri degeaba, ca si in 89, ca si inainte de 89. Va fi peste tot la fel.
      FMI nu numai ca blocheaza resursele naturale, dar are si controlul vremii. Vezi vremea pe glob, tinta in Europa sunt acum Romania si Ungaria. O focalizare demna de admirat! Sol ars inseamna recolta 0, deci inca o parghie taiata. Filmele in care un psihopat isi taie victima legata bucata cu bucata pe viu, fara anestezie sunt minciuni fata de FMI si bogatasii lumii.
      Care e deci riscul sa fii anti-cineva? Lasi celorlalti speranta ca viitorul guvern va face mai multe. E o crima sa insufli sperante, nu vorbim aici de un muribund care vrea sa afle ca va trai. Sau vorbim? Noroc insa ca popoarelor li se scurteaza memoria de catre mediile de informare. Asa cum s-a uitat cine erau cei care-l spurcau pe Iliescu, tot asa va fi si in viitor, cu Basescu. Mereu s-au invocat nume proprii, vorba lui MRU, doar ca sa nu vorbim de FMI.
      Ce i se face acum Ungariei ni s-a facut si noua cu ani buni inainte sa inceapa criza. Ungaria nu si-a vandut inca toate resursele, sunt curios cum o vor falimenta. Cu rabdare, oricum, marii vanatori au rabdare. Victima oboseste la un moment dat.

      Ștergere
  2. Foarte bun blogul! o singura sugestie - trebuie puse si cuvinte cheie "tags" ca sa se regaseasca usor in motorul de cautare, valabil si pt. wordpress si pt. blogger

    RăspundețiȘtergere
  3. Un articol frumos de realist! Dar cum multi romani se lasa spalati pe creier de propaganda mass mediei ca daca nu luam bani de la FMI,UE,BM astfel nu mai suntem vazuti bine ori ca nu mai sunt bani de pensii si salarii. Bani sunt dar nu ptr prostime si pentru aceste jeguri globaliste de institutii care expolieaza multe tari in special cele cu resurse. Daca nu accepti sa le dai resursele lor gratis astfel nu mai esti vazut bine in lume si devii o tara dictatoriala in propaganda lor in presa. Incerc sa deschid ochii altora si multi romanii nu cred stau sa judece ca fara acesti hoti nu mai sunt bani de pensii si salarii,dar cand ne iau banii globalistii atunci sunt bani? Da,pai vedeti ca asta nu se intreaba romanul prost spalat pe creier de sistem,ca bani sunt pentru UE,FMI,BM,NATO etc. Dar ptr prostime nu. NE MERITAM SOARTA DIN PACATE,pacat ca sunt inca romani care sunt destepti si nu pot sa isi gaseasca rostul in Romania din cauza ceilor naivi spalati pe creier. Nu pot sa ii inteleg pe tinerii care dorm in loc sa ia atitudine prefera guta,salam,acces direct,happy rahat si alcool,droguri etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Romanii, trebuie sa inteleaga ca numai uniti vor putea sa aibe putere! Actiune, nu somnul cel de moarte!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai auzit de tezaurul de la Izverna? recuperarea unui asemenea tezaur ar fi adus mii de turisti si ar fi ajuns chiar si un brand de tara care ar fi adus alte mii de turisti numai ca un prim ministru evreu a adus echipa Cousteau care a venit cu gorilele din serviciile secrete franceze si nimeni nu avea voie sa se aproprie de locul scufundarilor. Mai distractiv : la vama au trecut fara control . Si mai distractiv: plangea somerii de la Oltchim dupa ce a inchis zeci de combinate. Mai teribil de distractiv: dupa ce a distrus irigatiile a vrut un proiect UE pentru reconstructia irigatiilor. Catastrofal de distractiv: pe antene se lauda progenitura sa si radea ca a luat puterea ca sa distruga Romania cu industrie, agricultura ,comert. Concluzie: asta nu mai e tara de locuit si fericit e cine a plecat si a scapat din experimentul Romania.

    RăspundețiȘtergere
  6. SI ? , de ce v-ati oprit la 11iulie 2015 ????? , fmi-ul s-a transformat peste noapte`n Maica Precista , in ocrotitoarea popoarelor , in ocrotitoarea Romaniei ?????? Ce s-o mai fi rostogolind Ceausescu`n mormant...

    RăspundețiȘtergere
  7. Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

    RăspundețiȘtergere