marți, 19 aprilie 2011

Trei evenimente tragice care demonstrează că Illuminati se pregătesc de cel de-al treilea război mondial

De la bun început trebuie să ştiţi că acest articol este doar o speculaţie pură, în lipsa unor dovezi concludente. Dar să analizăm puţin evenimentele recente din ultima perioadă:
1) Preşedintele polonez şi guvernatorul Băncii Centrale Poloneze au murit într-un tragic accident aviatic ce a avut loc pe teritoriul Rusiei. Rezultatul acestui incident? Va exista o mare tensiune între Polonia (membru NATO şi UE) şi Rusia. Până unde vor merge tensiunile?
2) Grecia se duce drept spre faliment. Ce se va întâmpla cu această ţară până la urmă? Nu e posibil oare ca Grecia să fie prima ţară din lume în care guvernul ţării să fie înlăturat şi înlocuit cu un guvern condus de Uniunea Europeană? Asta ar fi o prima etapă a organizaţiei oculte şi francmasonice Illuminati de a începe controlul centralizat asupra guvernelor lumii.
3) Dezvăluirea marii înşelătorii financiare americane. Presa americană a dezvăluit cum a mers mecanismul financiar-bancar din SUA, cel care a dus la actuala criză din lume. Banca Centrală Americană (Federal Reserve) a acordat împrumuturi băncilor americane comerciale, la dobânzi foarte mici, ceea ce le-a permis acestor bănci să acorde credite avantajoase populaţiei (pentru cumpărarea de case şi alte bunuri), mai ales că aceste împrumuturi erau garantate de Federal Reserve! Având garanţia în spate, băncile nu s-au mai uitat la riscuri, şi au dat drumul la “robinetul creditelor”. Dar, totul a avut o limită, căci o parte din populaţie nu şi-au mai putut plăti restanţele la credite. Urmarea? Federal Reserve (se ştie, banca familiei francmasonice Rotschild) se va întări şi mai tare, iar tot costul pierderilor bancare va cădea tot pe spatele cetăţenilor americani. Vor creşte taxele, vor creşte nemulţumirile, poate se va ajunge la revolte…De fapt asta se şi urmăreşte!
Toate aceste trei evenimente, aparent nelegate între ele, au ca scop crearea unor tensiuni şi aprinderea fitilului pentru izbucnirea unor revolte sau războaie. A nu se uita că aproximativ la fel a izbucnit şi primul şi cel de-al doilea război mondial, chiar dacă în momentul de faţă cauzele sunt diferite. Organizaţia malefică Illuminati s-ar putea să se afle în spatele acestor acţiuni, atent pregătite din timp, petru că scopul ei este să creeze războaie în lume. De ce? Pentru ca apoi, ulterior, să intervină miraculoasă soluţia a unui guvern unic, mondial, conduc din umbră de elitele mondiale. Pentru ca toată populaţia să devină sclava acestor elite…

Un comentariu: