sâmbătă, 30 aprilie 2011

VIDEO (subtitrare in limba romana): G. Edward Griffin despre CHEMTRAILS

  Transcriptul:
   Michael Murphy (M.M.):  As vrea sa vorbim despre o chestiune care atrage din ce in ce mai mult atentia, chestiune care este numita stiintific Stratospheric Aerosol Geoengineering denumita de asemenea CHEMTRAILS. Stii despre asta? Ai vrea sa vorbesti despre asta?
   G. Edward Griffin (G.E.G.):  Stiu despre controversa  CHEMTRAILS versus  CONTRAIL si ma tem ca este un caz deschis – inchis. [www.adevarulascuns.blogspot.com].Obisnuiesc sa observ zborurile avioanelor cu reactie  inca de la inceputuri, am locuit langa aeroportul din Los Angeles. Imi amintesc cand primul jet a sosit, cu zgomot mare asa cum nu am auzit inainte. Obisnuiam sa mergem si se ne asezam la capatul pistei sa privim avioanele aterizand si  decoland deoarece era o experienta noua. Am urmarit avioanele cu reactie toata viata mea si stiu de urmele lasate de avioanele cu reactie, urme datorate umezelii din atmosfera, vapori care devin cristale de gheata care dupa aceea se vaporizeaza si dispar, le poti vedea, urme albe , in spatele avioanelor, de 10 ori 20 de ori lungimea avionului, apoi dispar, le mai poti vedea din cand in cand deci asta este un contrail.
   Dar cele despre care vorbim sunt ceva diferit, ceva ce nu am vazut pina acum deloc. Aceste avioane trec si  lasa in urma un fum alb si acopera cerul de la un orizont la altul si nu dispar deloc; se intersecteaza unele cu altele si vezi acest lucru acoperind cerul,sunt laptoase si oamenii incep sa aiba problem de respiratie si auzi despre cantitati diferite de aluminium depistate si reziduuri si le pui pe toate impreuna. Nu vad cum cineva care are o minte deschisa si ochi deschisi ar putea sa aiba o alta concluzie decat ca altcineva cheltuie o multime de bani si depune un efort teribil sa stropeasca intreaga planeta. Intrebarea este: De ce?
   (titlul articolului din imaginea care apare: “De ce oare stropesc?”)
   G.E.G continua: Am propria mea explicatie dar sunt sigur ca sunt cativa reporteri care sa investigheze in mod serios asta si care ne vor da raspunsul. Stiu ca orice se va descoperi in final si aceasta se va intampla, cei care fac asta vor zice cu siguranta: “Oh am facut-o pentru voi… sa va fie bine tuturor, este pentru intreaga societate, este pentru …a preveni incalzirea globala, (titlul articolului din imaginea care apare – “Geo- Inginerie: Idei Radicale de a combate incalzirea globala”) sau pentru ….a inocula oamenii impotriva unui atac biologic, nu putem merge si intepa pe fiecare in mana dar putem stropi pe toti salvandu-le vietile, vedeti cat de buni suntem;   , (titlul articolului din imaginea care apare – “Guvernul Geo- Ingineresc deja mediul”)   am facut-o pentru binele societatii”
   (titlul articolului din imaginea care apare – “Armata SUA vrea sa fie proprietarul starii atmosferice)
   Stiu ca orice ar fi vor spune ca este pentru binele nostru. Se vor apara spunand ca a fost pentru binele public, “pentru voi toti, al omenirii intregi” toate acele non-sensuri.
   Am observant ca acestea au loc in tari care apartin NATO. Le-am vazut  aici in Statele Unite, Anglia, Scotia, Canada, am primit rapoarte de la oameni care traiesc in Franta. Si deci este adevarat si cred ca este adevarat, fara nici o exceptie, si asta este o indicatie, nu-I asa,  ca este vorba de un grup, un grup politic, intr-un anumit fel este international ca scop, nu este doar american si oricine care va vrea sa investigheze asta trebuie sa tina cont de asta. (titlul pozei  – “Avion cu reactie care imprastie CHEMTRAIL). Vor trebui sa gaseasca un grup politic si un motiv politic.
   Dar parerea mea umila este ca nu e vorba deloc de binele tau. Nu stiu ce este dar curand vom afla.
   Titlurile care apar dupa sfarsitul interviului:
 Filmam un documentar cu titlul: “Oare ce imprastie ei?”
De ce Chemtral-urile nu exista? Pentru ca exista.
Fotografia aceasta a aparut pe web site-ul lui NASA in Octombrie 13.2004. NASA a explicat cum “contrail-urile sunt nori cirus create de avioane”
USA recunoaste teste cu arme chimice, 10 Octombrie 2002. Veteranii se tem ca au fost expusi unor agenti periculosi.
China planuieste sa suspende ploaia pe timpul Olimpiadei, Echipa pentru “modificarea vremii” va manipula norii in timpul verii in incercarea de a tine aerul de deasupra stadionului uscat.
Norii “de samanta” pentru zapada nu au pornit
Bataliile moderne se vor tine controland vremea.
Vremea ca o forta multiplicatoare: proprietari ai vremii in 2025. Aplicatii militare pentru modificarea vremii.
   G. Edward Griffin (1931 – )  e cunoscut mai ales pentru documentarele sale despre Federal Reserve.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu