luni, 5 decembrie 2011

Inna, implicată într-o conspiraţie mondială


Inna

Inna

Cântăreaţa Inna ar fi, alături de Lady Gaga şi Britney Spears, o unealtă folosită de organizaţia secretă Illuminati pentru a manipula omenirea, prin intermediul unor mesaje subliminale, potrivit site-ului american vigilantcitizen.com.
Adepţii teoriei conspiraţiei cred că organizaţia Illuminati foloseşte mass-media ca pe un instrument prin care încearcă să ţină sub control masele.
Speculaţiile privind acest ordin secret sunt multe. Printre acestea se numără şi aceea că Illuminati transmit prin intermediul unor celebrităţi internaţionale mesaje subliminate.
Potrivit site-ului vigilantcitizen.com., vedetele sunt nişte „marionete păcălite" să transmită tot felul de mesaje. Printre cântăreţele menţionate în articolul de pe vigilantcitizen.com se numără Lady Gaga, Britney Spears şi românca Inna.
Site-ul american a ajuns la această concluzie în urma analizei unei fotografii în care românca îşi foloseşte degetele pentru a-şi scoate în evidenţă ochiul drept - unul dintre simbolurile Illuminaţilor fiind Ochiul Atotvăzător, încadrat într-un triunghi. De asemenea, cântărreaţa poartă şi un accesoriu vestimentar metalic care formează mai multe triunghiuri.
Inna habar n-are despre conspiraţie
„Nu cunosc foarte multe lucruri despre subiectul Illuminati, dar vă pot spune că în spatele succesului meu, stă multă muncă şi credinţă în Dumnezeu", a declarat Inna pentru „Adevărul".
Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de către filosoful şi scriitorul german Adam Weishaupt. Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali şi republicani, recrutați din lojile masonice din Germania, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere.
Potrivit majorităţii istoricilor, societatea Illuminati s-a dezmembrat câteva zeci de ani mai târziu, însă există persoane care consideră că ordinul a supravieţuit, existând şi în ziua de astăzi. 

Un comentariu:

  1. Eu cred ca este un copil ROMAN care a ajuns pe niste culmi,unde se crede ca nu este de nasul nostru(de mii de ani unii cred ca noi nu trebuie sa avem valori?!,nu vedeti cum vor strainii sa isi insuseasca si eroii nostri?!)...si incearca sa o discrediteze in ochii compatriotilor,e important sa o indeparteze de pe scena cu ajutorul nostru....daca nici acum nu ne-am prins cum lucreaza acesti misei.............

    RăspundețiȘtergere