duminică, 15 ianuarie 2012

Ungaria vrea sa iasa din UE


Mii de persoane au protestat, sambata, inUngaria, cerand iesirea tarii din Uniunea Europeana
Doi deputati ai Jobbik, al doilea partid de Opozitie, au dat foc unui steag al UE in fata birourilor Comisiei Europene de la Budapesta, arataReuters.

"In aceasta saptamana, UE a declarat razboi Ungariei in mod deschis si foarte dur", a declarat europarlamentarul Csanad Szegedi, membru al Jobbik, in fata a 2.000 de persoane. 

Oamenii sunt din ce in ce mai nemultumiti de faptul ca aderarea la UE nu le-a adus niciun avantaj, spun protestantii. 

"De cand am aderat la UE nu am vazut niciun avantaj. Ungaria trebuie sa mearga pe drumul sau si sa isi pastreze suveranitatea nationala", a declarat Attila Gyalog, un protestatar in varsta de 24 de ani
Gyorgi Lillik, in varsta de 63 de ani, crede ca nu numai Ungariei i-ar fi mai bine din afara uniunii, ci multot altor tari. 

In ultima vreme, Ungaria a avut mai multe probleme cu UE. De curand, a intrat in vizorul Comsiei Europene din cauza unor legi controversate, care asigura Guvernului mai multa putere decizionala in mai multe aspecte, de la cele financiare, la alegeri, iar Jose Manuel Barroso a dat asigurari ca Ungaria se va supune tuturor legilor Uniunii Europene.


Comentariul meu: acum isi dau seama oamenii ce "beneficii" a adus organizatia asta oculta creata artificial pe care nimeni nu a cerut'o si sa aiba nevoie de ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu