luni, 13 februarie 2012

Un nou mesaj Anonymous pentru România (VIDEO)

Salutări cetăţeni ai României, suntem Anonymous.
Acest mesaj este transmis poporului român ca urmare a recentului protest anti-ACTA ce a avut din ţara voastră, şi în numeroase alte ţări europene
Ne vine greu să credem că nu simţiti abuzurile făcute de politicienii voştri în ultimii 20 de ani. Vi se pare că aveţi nevoie de un conducător, dar nu aveţi nevoie de asta. Nu aveţi nevoie de ajutorul nimănui, aveţi toate resursele şi puterea de care este nevoie, ideea este să fiţi organizaţi.
Mesajul celor 500 de protestatari din centrul Bucureştiului, ca şi din oricare alt oraş al ţării, devine mai puternic atunci când este rostit ca de o singură voce. Oficialităţile au semnat în secret  tratatul ACTA sperând că nu veţi afla niciodată, acum ştiţi, dar vă purtaţi ca şi cum nu v-ar păsa. Dovediţi-le că poporul român mai crede încă în libertate, voi cei cărora v-a fost interzisă libertatea de exprimare vreme de 42 de ani, 42 de ani de cenzură, sunteţi gata să pierdeţi încă o dată cel mai preţios drept al vostru? Organizaţi-vă, aveţi acelaşi dorinţe, dar se pare că nu aveţi aceleeaşi ţintă. Alegeţi-vă cu toţi aceeaşi ţintă şi loviţi împreună, este singura modalitate prin care puteţi învinge.

La fiecare atac al Anonymous împotriva unor ţinte ca website-urile CIA, FBI sau Interpol, participă şi membri români ai organizaţiei noastre, însă ei nu au lovit niciodată site-urile media româneşti ca o ripostă împotriva faptului că nu-şi ajută propriul popor să schimbe ceea ce merge prost.

Aţi fost vânduţi bucată cu bucată marilor corporaţii internaţionale, v-au vândut petrolul, v-au vândut aurul, v-au vândut tot ceea ce însemna resursă, v-au vândut viitorul prin împrumuturile luate de la instituţiile financiare, cu dobânzi de aproape 90%. Trebuie să facem ceva împotriva acestor fapte, media trebuie nu doar să ajute politicienii să câştige alegeri, ci să ajute poporul raportând abuzurile. Următoarele noastre ţinte vor fi site-urile organizaţiilor financiare şi media care continuă să manipuleze pentru propriul lor profit.

În acest moment condiţiile meteo din România sunt vitrege, aveţi oameni care îngheaţă în casele lor, ce-au făcut politicienii pentru rezolvarea acestei situaţii? Nimic. Regăsiţi adevăratele voastre valori, nu vă pierdeţi identitatea ca naţiune. Schimbarea guvernului este o victorie, dar de mică însemnătate, aveţi aceeaşi politicieni, aceleaşi persoane care nu fac nimic pentru voi. Vă ajunge! Popoarelor nu trebuie să le fie frică de guvernanţii lor. Guvernanţii ar trebui să se teamă de poporul pe care îl conduc. Aveţi un rege, credem că regele vostru îşi iubeşte ţara mai mult decât o fac toţi politicienii. Nu milităm pentru monarhie, militam pentru adevăratele valori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu