duminică, 4 martie 2012

Moldovă dragă, stai nițel!

Trepădușii politici de pe ambele maluri ale Prutului s-au reunit Sâmbătă la Iași pentru a semna actul de condamnare a Moldovei la crunta soartă hărăzită României de către trădătorii ei, odată cu legarea noastră la căpăstrul unei UErope unite întru destrămarea adevăratelor valori creștine europene.










Ce ziceți de începutul ăsta condensat și adresat strict celor care pricep?
Pe lângă mult-prea-pompos-numitul “Plan de acțiune pentru aplicarea Parteneriatului Strategic privind integrarea europeană a statului moldovean”, s-au mai semnat și alte chestii, legate de conductele prin care vom exporta gaze ieftine și importa aceleași gaze doar că scump, legarea RM la autostrăzile noastre haotice și incomplete, precum și aducerea Moldovei la același grad de distrugere a educației și protecției sociale, precum la noi.
Ia’ să se bucure și ei de liberalizări de prețuri la necesități și de privatizări ale avuției lor!
Se pare că frații moldoveni nu sunt cu mult în urma noastră, căci tineretul lor debusolat nu știe cum să își facă mai rapid bagajele căutând fericirea pe plaiurile celor care ne-au asuprit și trădat pe vremuri, batjocorindu-ne acum.
Ca de-obicei, UE joacă rolul ispititorului cu un mizilic de 7 milioane euro, urmând ca Moldova să meargă cu jalba în proțap în fața bestiilor de la BERD și BE, pentru a finanța restul.
S-a mai semnat ceva privind “cooperarea și ajutorul reciproc în cazul producerii dezastrelor”, însemnând probabil că și Moldiovei i se va cere să implementeze aceleași măsuri draconice în caz de răscoală a populației, precum celorlalte nefericite țări ai căror “reprezentanți” au semnat infamul Protocol fiscal UE, numit MES.
Doar trei ore le-a luat trădătorilor să facă toată această pagubă – mai spune cineva că guvernul e birocratic și ineficient? Aș, aia e numai atunci când trebuie să își îndeplinească atribuțiunile față de cetățenii țării!
Afară, lumea scanda pe lângă obișnuitele lozinci, unele cât se poate de originale:
Jos Guvernul securist“, “Ți-au adus spionul să-ți apere tronul” , “Băsescu nu reziști nici cu mii de securiști” – fain, nu-i așa?
Eu unul cred că nici politicienii RM nu au habar ce va urma la noi și că s-au grăbit ca fata mare la măritiș. Surpriza neplăcută a ambelor tagme de lipitori, va fi prilej de mare bucurie pentru întreg poporul român la vară, când vom scăpa de jegurile astea, putând iniția reunificarea României direct cu frații precum a fost în ’90 când lumea trecea podul cu flori fără grija militarilor puși să păzească o frontieră samavolnică și artificială.Atunci toate aceste tratate antiromânești vor deveni prompt nule, iar RM va înceta să mai însemne “Republica Moldova”, devenind iarăși ceea ce trebuia dintotdeauna ca să fie, adică România mare! Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu