vineri, 27 ianuarie 2012

Al doilea mesaj Anonymous pentru România. Vezi ce spune materialul despre tratatul ACTA

Al doilea mesaj Anonymous pentru România. Vezi ce spune materialul despre tratatul ACTA
Utilizatorul român OcuppyCT de pe site-ul YouTube, care se declară reprezentantul din România al grupului de hackeri Anonymous, a postat un al doilea clip cu un mesaj pentru români, din partea activiştilor de pe Internet din cadrul grupării.

Intitulat "Anonymous message to Romania 2 - ACTA" (Mesajul Anonymous pentru România 2 - ACTA), clipul are menţionat în descriere doar faptul că "Anonymous nu este un grup, nu este o organizatie. Anonymous suntem toti cei care folosim internetul".
"Salutări, cetăţeni ai României. Noi suntem Anonymous.

În timp ce protestele voastre pierd din avânt din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi politicienii voştri îşi continuă circul pe ecranele televizoarelor voastre, Parlamentul European a semnat tratatul ACTA.

Acest lucru va impune o dictatură a Internetului, în cadrul căreia fiecare aspect al activităţii voastre pe Internet va fi monitorizată. Trebuie să acţionaţi acum.

Dincolo de paginile de muzică, jocuri, video şi alte concepte de entertainment care există pe Internet, se află un aspect mult mai puternic, care uneşte oamenii: comunicarea.

În timp ce dreptul nostru de a împărtăşi sau primi liber informaţie ne este luat de ACTA, trebuie să realizăm că acesta este primul pas în direcţia unei dictaturi fasciste globale, care ne va îngrădi libertatea de exprimare, minţile şi, în cele din urmă, dreptul de a trăi pe această planetă.

Nu vă fie frică, Anonymous este alături de voi. Nu suntem un grup, nu suntem o organizaţie de niciun fel. Suntem oamenii de pe Internet, care luptă împotriva sclavagismului economic şi monetar. Ridicaţi-vă şi faceţi-vă vocile auzite. Informaţi-vă. Căutaţi ACTA pe Google şi aflaţi ce înseamnă. Noi suntem Anonymous, treziţi-vă.

George Carlin: <<Uitaţi de politicieni, politicienii sunt puşi acolo să vă dea impresia că aveţi libertatea de a alege. Nu este aşa, nu aveţi niciun fel de alegere, aveţi proprietari, ei vă stăpânesc.>>"



România împreună cu celelalte state membre al Uniunii Europene au semnat, joi, în Japonia, un act privind viitorul Internetului.

Documentul, intitulat ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement), este un tratat internaţional care propune o serie de standarde internaţionale pentru protejarea proprietăţii intelectuale şi combaterea pirateriei.

Acordul, negociat în coordonare cu anumite segmente ale industriei, este controversat atât din punct de vedere al procesului de elaborare, cât şi în ceea ce priveşte conţinutul său

7 comentarii:

  1. MIZERABILII TREBUIE DATI JOS!!!!!
    NIMENI NU S-A NASCUT MAI PRESUS DE DUMNEZEU!EI VOR SA CONTROLEZE...SA NE FACA SCLAVI...MANIPULATI...SATANICII TREBUIE SA PLATEASCA !!

    RăspundețiȘtergere
  2. SOMNUL RATIUNII SI NATIUNII NASTE MONSTRII!!!MOARTE ASASINILOR SATANICI!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din ce cauza au semnat acest tratat?!ca nu se mai satura unii de bani,si ce si-au zis hai sa mai stoarcem de undeva.De aceea noi trebuie sa le boicotam interesele.Sa ma ierte D-zeu dar nici noi nu trebuie sa abuzam de bunavointa celor care expun pe internet,....una este sa descarci ceva care iti face placere sa vezi sau sa asculti acasa la tine,caci multi lucram si nu mai ai timp de mers prin nameti laun spectacol si alta este sa descarci si sa faci bani din acest lucru,aici nici mie nu mise pare in regula,mi se pare ca te crezi smecher ...si asta nu este in regula.Nu avem de ce ne teme daca sintem in limitele legii,nu e in regula nici cu cei care folosesc internetul pentru placerile lor murdare,pedofili,hoti criminali,ca in orice societate nu au ce cauta,caci pe calea internetului valorile morale nu trebuie diminuate....aceleasi drepturi le are si copilul si adultul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e incredibil cand vezi ca azi poti descarca orice doresti tu de pe net Gratis si maine te poti trezi cu politia la usa pentru ca ai downloadat un film. lor nu le pasa de oameni ... asta e clar

      Ștergere
  4. OAMENI BUNI! TOT CEEA CE SE INTIMPLA ACUM PE PAMANT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE; SOCIAL,POLITIC ,ECONOMIC SI CHIAR RELIGIOS ESTE DATORITA EGOISMULUI UMAN.ACESTA NU ESTE DE ERI DE AZI,CI ESTE DE LA INCEPUTUL LUMII,PENTRU CA "CINEVA BINEVOITOR"A ADUS ACEASTA STARE DE LUCRURI IN LUME PRIN PUNEREA IN APLICARE A TEORIILOR SALE DEMONICE,SI INTORCANDU-SE IMPOTRIVA CELUI CE LA CEEAT.NU VREAU SA FIU SCEPTIC,TEBUIE SA LUAM ATITUDINE SI SA LUPTAM PENTRU DREPTURILE NOASTRE ,DAR STIU SIGUR SI AM DOVEZI CLARE SI NENUMARATE CA NE INDREPTAM CU TOATA VITEZA SPRE FINALUL ACESTEI LUMI.FIE CA VREM FIE CA NU,ASA SE VA INTAMPLA.VA INDEMN PE TOTI FRATILOR:BOGATI,SARACI,FEMEI,BARBATI, SCLAVI SAU LIBERI,ORICE CULOARE AR AVEA PIELEA VOASTRA SI ORICE LMBA ATI VORBI,CA IN TIMP CE LUATI ATITUDINE IMPOTRIVA TUTUROR NEDREPTATILOR DIN LUMEA ACEASTA,SA NU UITATI SI DE SUFLETUL VOSTRU ATAT DE PRETUIT IN OCHII LUI DUMNEZEU CAUTATI SA AFLATI TOT CEEA CE DORESTE EL SA FACEM ,NOI FIINTELE UMANE CREEATE LA, SI PRIN CUVANTUL SAU,ACCEPTAND CU TOATA INIMA CA SUNTEM PLINI DE PACAT ,CA NU MERITAM DARUL DAT DE DUMNEZEU PENTRU NOI TOTI ,ISUS CRISTOS,ACCEPTAND JERTFA SA IN LOCUL PACATULUI FIECARUIA DINTRE NOI,ACEASTA MODELANDU-NE CARACTERELE SI PREGATINDU-NE PENTRU VESNICIA PROMISA SI NEMERITATA.CRED DIN TOATA INIMA MEA, CA ACEASTA TREBUIE SA FIE PRINCIPALA NOASTRA TINTA MAI PRESUS DE ORICE ALTCEVA.TIMPUL CE NE-A MAI RAMAS ESTE ATAT DE SCURT ,FOARTE SCURT,SI ESTE NEVOE DE TOATA VOINTA SI ENERGIA NOASTRA PENTRU A LUPTA PANA LA SANGE IMPOTRIVA RAULUI DIN NOI INSINE ,FIECARE DINTRE NOI.DOMNUL DUMNEZEU,CEEATORUL CERULUI, PAMANTULUI SI AL TUTUROR LUCRURILOR SA NE AJUTE SA FACEM ACESTA .AMIN !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. noi vrem sa fim o tra model pt alti
    dar vi acta vreti sa ne stricati totul
    asa ca nu semneaza nimeni cu noi
    si nu faceti ce vreti voi cu noi
    noi nu suntem sclavi vostri
    daca sunteti smecheri aratativa
    jossss acta ne pisam pe actaaaa
    niste jeguri sunteti ba acta curului

    RăspundețiȘtergere