duminică, 2 octombrie 2011

Adevarul Pe care Ni-l ascunde Mass-Media cu referire la Razboiul din Libia

Cea mai interesantă știre pe care am găsit-o astăzi este despre adevăratul motiv al războiului din Libia.Am susținut și susțin în continuare faptul că miza loviturii de stat executată de toată comunitatea internațională în Libia are legătură cu imensele rezerve de petrol de calitatea celui din Arabia Saudită.
Aflăm și elementul care ne lipsea pentru a înțelege de ce Stăpânii Lumii au dorit atât de mult capul lui Gadhafi(Gathafi).Liderul libian dorea și era pe punctul de a crea un sistem bancar nou in Africa, care urma sa elimine din business-ul cu Africa FMI-ul, Banca Mondiala si alti bancheri ai Vestului. Aceasta banca de investitii numita African Investment Bank, cu un capital de 42 de miliarde de dolari, urma sa dea imprumuturi cu dobanzi foarte mici sau chiar fara dobanda”, scrie Mountain intr-o analiza publicata in 23 iulie 2011, sub titlul “Minciunile despre razboiul din Libia, mai mari decat cele din Irak”.
Pentru cei care-și mai aduc aminte Ceaușescu a dus o politică cruntă de înfometare cu scopul achitării integrale a datoriei externe a României.Obiectiv atins în 1989 când a fost omorât de către gruparea CORBII.O altă inițiativă îndrăzneață a lui Ceaușescu a fost aceea de a crea un sistem bancar în România echivalent celui din Elveția pe unde ar fi trecut toate tranzacțiile cu petrol între Occident și Orient.Dacă această intenție s-ar fi materializat astăzi România ar fi avut minimum 40 de mii de Euro pe cap de locuitor venit asigurat de stat.Am fi devenit cei mai bogați leneși de pe planetă.

Toată mass media aservită Sforarilor din Umbră recită aceleași texte: Gadhafi este un tiran care a supt sângle poporului, trăia în opulență, a deturnat aproape PIBul Libiei pe un an în minimum 200 de conturi din străinătate, viola femei,etc.
Cam aceleași texte care le-am auzit despre familia Ceaușescu în 1990.Comparativ cu îmbuibații îmbogățiți de astăzi Ceaușescu era la grupa mică.Nu cred să fi cheltuit Leana Ceaușescu cât a cheltuit a paispea nevastă a lui Borcea pe rochia de nuntă.
Astăzi tuturor li se spune că Gadhafi a fost un tiran sângeros, un violator, un canibal.Nu se spune că a naționalizat rezervele de petrol ale Libiei, că a transformat niște triburi barbare într-un popor căruia i-a oferit acces gratuit la servicii de sănătate și servicii publice.Iar lucrul care trebuie spus obligatoriu DOREA ÎNFIINȚAREA UNUI SISTEM BANCAR PARALEL FMI SI WorldBank.Care să ajute țările sărace cu dobânzi mici și să nu pună condiții.
Departe de mine canonizarea lui Gadhafi.Ca oricine are acces la putere absolută s-a lăsat pierdut de avantajele folosirii ei.Iar când cineva s-a opus lui l-a lichidat fără remușcări.Oare câți dintre cei morți erau pe statele de plată ale marilor servicii de informații ale lumii?
În istoria americană , pentru că au refuzat să se subordoneze acestei ELITE FINANCIAR BANCARE a lumii au murit doi președinți importanți: Abraham Lincoln și John Fitzgerald Kennedy.
La tot ceea ce am spus adaug și un amănunt pe care sper să nu vă fi scăpat: Președintele Băsescu face un ultim gest de sinucidere politică și exprimă clar și public susținerea sa pentru începerea exploatării(distrugerii) de la Roșia Montana.Am mai scris și voi continua să scriu:
LUMEA NU ESTE CONDUSĂ DE POLITICIENI VOTAȚI DE NOI CI DE OAMENI PE CARE NU-I VOM VEDEA NICIODATĂ LA TELEVIZOR SAU ÎN SPAȚIUL PUBLIC.

Soluția este o revoluție spirituală.La una clasică mă tem că nu voi participa niciodată fiindcă VINOVAȚII sunt ascunși bine după politicieni-păpuși! Un asemenea sistem care demolează și desființează un popor în câteva luni, falsifică grosolan informația și ține umanitatea sub povara datoriilor este DICTATURA PERFECTĂ din care, mă tem, că nu vom scăpa niciodată!

4 comentarii:

  1. Felicitari pentru acest articol adevar in care arati adevarul ce este ascuns cu buna intentie. Sper ca Dumnezeu daca exista cu adevara sa ii ajute pe oameni sa inteleaga ca trebuie sa se destepte si sa faca ceia ce spui tu revolta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine,cand si cum v-a putea explica MARILE REGRESE inregisrate de popoarele celor doua tari LIBIA si IRAK dupa masivele interventii ?

    RăspundețiȘtergere
  3. .....curind le vine rindul si lor ...

    RăspundețiȘtergere
  4. ....Recistigarea demnitatii pierdute - individuale si nationale.Pentru noi si copii nostri ! Poate fi un motiv de viata si lupta !

    RăspundețiȘtergere