vineri, 14 octombrie 2011

Înaintea Trezirii Umanități!

Fenomenul OccupyWallStreet a depășit cu mult așteptările tuturor inclusiv ale mele. Mulțumită Internetului (acum am certitudinea că se va impune un control fără precedent asupra acestei rețele globale) fenomenul s-a extins în 896 de orașe mari ale lumii și 71 de țări.
MassMedia în continuare tratează subiectul în mod intenționat desuet.La noi se prezintă vreo 30 de secunde de știri mai ales după ora 12 noaptea.La televiziunile internaționale se prezintă acest protest ba ca fiind un protest al boschetarilor din Liberty Plaza, ba un fel de WoodStock cu rockeri degenerați și drogați, ba un fenomen izolat, ba ceva exotic.
Deși problemele semnalate de protestatari sunt extrem de importante pentru fiecare locuitor al planetei, șefii departamentelor de știri ai tuturor televiziunilor mari din lume relatează acest fenomen de amploare într-o manieră voit subiectivă menită să discrediteze și să-l facă pe cetățeanul dornic de informații să-și contureze o iamgine distorionată despre acest protest planetar.
Am postat pe acest blog imagini live 24 de ore pentru ca cel (cei) care doresc să se informeze să poată vedea exact ce se întâmplă acolo.
Mâine primarul miliardar Bloomberg a hotărât evacuarea ”în scopuri igienico-sanitare” a pieței respective.Russia Today este singurul post de televiziune din lume care a prezentat în mod profesionist, nedeformat realitățile din New York și alte orașe mari americane.
În ultimele 11 zile s-a putut constata sălbăticia și brutalitatea forțelor de ordine care s-au ”încălzit” înainte de marea confruntare: post 15 octombrie.
În Boston și San Francisco poliția a fost de o sălbăticie cruntă lovind niște protestatari pașnici, nonreactivi, nonviolenți.Plus că am văzut ceva interesant mulți oamenii ai legii filmând cât mai mulți protestatari.Pentru o eventuală ”cercetare”.Timid pe posturile americane au mai apărut câte un personaj politic sau de business care a avertizat că amploarea acestor fenomene capătă valențe planetare și că ar trebui luați în serios.Au fost imediat contraziși agresiv de câte 6-7 analiști guriști iar discuțiile terminându-se cu concluziile că oamenii ar trebui să stea acasă.
Practic tot ce ați putut vedea în perioada martie-iunie 1990 în Piața Universității se desfășoară acum la scară mondială.Stăpânii se pregătesc de adevăratele măsuri dure.Cunoscând faptul că vor trece peste limita de suportabilitate a poporului au început să dea libertăți din ce în ce mai mari câinilor lor de pază.
La noi SRI-ul (aservit Puterii și nu cetățeanului contribuabil) urmeză să aibe drept de cercetare penală exact cum era și pe vremea Epocii de Aur.Securistul de aresta de pe stradă fără mandat, te tortura în ultimul hal până recunoșteai ce nu ai făcut (acum serios cine ar mai fi putut rezista la scoaterea unghiilor?) te condamna și te păzea la închisoare.
Recent se pregătește de promulgare un proiect de lege prin care PROTESTELE SUNT INTERZISE.Ca să protestezi se face o cerere, se analizează de o comisie în frunte cu primarul timp de maximum 30 de zile și dacă se aprobă de abia după aceea se poate trece la fapte.
O altă știre interesantă este cu trecerea cămătăriei în codul penal.Adică două persoane nu mai pot încheia un acord civil de împrumut.Ești obligat să mergi la bancă.
Această lege este anormală, imorală, ilogică și cretină precum era legea care interzicea deținerea de aur și valută pe vremea comuniștilor sau cum este legea care pedepsește prostituția acum.
Să nu se înțeleagă că aș fi partizanul vreunui grup infracțional.Pe scurt: lumea întreagă are nevoie de credite.Suntem otrăviți cu reclame și a ajuns să facă parte din normalitate.BĂNCILE DAU BANI CU CAMĂTĂ.Împrumutul este atunci când ceri o sumă mică vreunui vecin, prieten sau coleg și i-o returnezi fără DOBÂNDĂ.
Când apare interest-ul se numește CAMĂTĂ.IISUS Hristos a fost primul personaj istoric care a condamnat și blamat public cămătăria.Sfârșitul lui îl cunoaștem.
Faptul că până în 2008 90% din economia României era ”la negru” este un lucru pozitiv (paradoxal) pentru poporul român.Erau locuri de muncă (la negru), firme(evazioniste care generau locurile de muncă la negru) se genera consum și lucururile mergeau cât de cât.
Apoi a venit guvernarea flăcării albastre de rit masonic-sionist și a distrus totul.Contrabanda cu țigări NU AFECTEAZĂ ÎN NICIUN FEL POPORUL ROMÂN.A nu se mai plătesc TVA și ACCIZE de acord.Dar ce pierde poporul român din neplata unor sute de milioane de euro TVA, impozite sau accize? NIMIC.Fiindcă banii noștri și ai evazioniștilor sunt tocați și duși în Elveția.
Nu se fac drumuri, spitale, școli.Vedem în schimb privilegii sporite pentru parlamentari, deplasări în străinătate ale guvernanților, ale Președintelui, etc.
Nu am văzut arestări la frontieră privind TRAFICUL DE DROGURI SAU ARME.Sunt confiscate în schimb tiruri de țigări și legume.Rezultatul? Creșterea prețurilor și nenorocirea poporului.
Această campanie împotriva contrabandei cu țigări ar fi lăudabilă dacă nu ar exista firme ale acoliților actualei guvernări care vând țigări fără timbru.Cu alte cuvinte băieții deștepți au adus vapoare de țigări cât să acopere consumul național pe 20 de ani și acum ”securizează” granița.Din acest motiv am recomndat într-un articol precedent CULTIVAREA TUTUNULUI PENTRU CONSUM PROPRIU.
O mașină care umple țigările cu tutun costă 25 RON iar tuburile (filtru plus foița) costă între 2.5 și 6 RON per suta de tuburi.Dintr-un KG de tutun prelucrat (găsiți documentație pe net) se fabrică 1000 de țigări.Un consumator normal fumează 20 de țigări pe zi (timpul de fabricație este undeva la 3 minute entru un pachet de țigări).
În 365 de zile acest consumator ar cumpăra 7300 de țigări.Astfel poate fie cumpăra tutunul de pe net (7.3 KG dar este scump și nu renteză decât pentru cei care călătoresc în Turcia unde KG de tutun este 5 EURO) sau îl poate cultiva pe 500 de MP la bunica la țară.
Eu nu sunt fumător și dacă aș fi m-aș lăsa de scârba celor de la putere.Dar înțeleg pe cei care sunt victimele acestui viciu nenorocit.Problema este că din banii dvs plătiți minim 500 de euro pe an accize unui stat ale cărui servicii sunt execrabile.
Chiar de ce mai plătiți impozite și taxe?
Am indicat pe acest blog evitarea plății TVA-ului la alimente.Acum indic evitarea plății TVA-ului la țigări.
Dacă sunteți cuminți (și dacă nu sunt arestat pentru instigare la evaziune fiscală) vă voi prezenta o modalitate de a vă produce propriul carburant (benzină sau motorină).Toate legile care s-au dat în ultimii 3 ani sunt măsuri care să ne restrângă capacitatea de a reacționa la stimuli negativi.Sunt măsuri menite să ne aducă în stadiu de chinezi: să muncim forțat 14 ore pe zi cu 3 dolari.Să nu putem pleca nicăieri.Să nu putem discuta.SĂ NE SUPUNEM.
Revenind la Noua Ordine Mondială peste două zile vom da un examen extraordinar de greu.Este examenul de capacitate al Umanității.
Nu mă aștept ca ELITELE CONDUCĂTOARE să stea cu mâinile în sân.De fapt sunt convins că vor acționa.Dar este semn că tot eșafodajul lor se năruie.Se clatină iar EI știu.Și se tem pentru prima dată în 250 de ani.
Presa română continuă să prezinte cancan iar românul să fie din ce în ce mai idiot.Vă aștept pe cei care veți putea veni în Piața Unirii pe 15 octombrie să facem un recensământ al celor care gândesc încă.Al celor care nu s-au predat.Al celor care sunt VII.Pe cititorii noștri din Spania,Rusia, Africa de Sud, Egipt, Israel (SHALOM MOSSAD),Iran, Franța, Elveția, Uk, Germania, Țările Scandinave, USA, Mexic, Brazilia, Islanda, Australia, Noua Zeelandă, Indonezia, Filipine, Baza MILITARĂ din Oceanul Atlantic al cărui indicativ nu-l cunosc îi așteptăm să se alăture PRIMEI REVOLUȚII GLOBALE din istoria Umanității transmisă pe Internet.
Vremea noastră a venit!
PS
Cea mai mare mișcare ideologică CREȘTINISMUL s-a născut, dezvoltat și maturizat în câteva sute de ani dar a urmat același curs ca mișscarea antiElite de acum! Primele 4 secole au fost torturați și uciși majoritatea propovăduitorilor dogmelor creștine! Dar asta fiindcă nu exista INTERNET! Fiecare om care va fi arestat, bătut, agresat sau molestat de către acești câini turbați ai STĂPÂNILOR care sunt polițiștii se va răzbuna răspândind ideile și convingând cât mai mulți oameni! Până în momentul atingerii unei mase critice care nu va mai putea fi ignorată!
În Argentina la un moment dat polițiștii au fugit lăsând sediile băncilor și ale instituțiilor pe mâna protestatarilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu