miercuri, 19 octombrie 2011

O lectie de onoare

Nu cu foarte multi ani in urma, printre conducatorii statelor lumii se remarcau o serie de oameni cu principii, iubitori de pace, de independenta, de libertate, oameni ale caror voci se faceau auzite la ONU, la reuniunile statelor nealiniate. Presa, pe vremea aceea, nu era in totalitate aservita intereselor globaliste, asa ca parerile lor razbateau.

In zilele noastre, unanimitatea de pareri privind viitorul omenirii si subjugarea populatiei globului este un fenomen real si nu in ultimul rand, gretos. Oamenii politici se vand cu dezinvoltura, isi vand tarile, sufletele,  totul pentru a beneficia de sprijinul ocultei internationale in lupta pentru putere in tarile lor. Pupincurismul atinge cote demne de dispret. Aici as mentiona si atitudinea presedintelui nostru Basescu Traian vizavi de crearea Statelor Unite ale Europei, de vanzare a aurului romanesc, de indatorare a tarii la FMI si toate celelalte atitudini slugarnice care il caracterizeaza iar pe noi ne inrobesc.

In contrast cu aceasta pozitie, am apreciat intotdeauna rezistenta si atitudinea critica, realista a presedintelui ceh Vaclav Klaus privitoare la pierderea independentei statelor si a regimului de ocupatie impus de UE. "Uniunea Europeana s-a transformat intr-un proiect nedemocratic si elitist, comparabil cu dictaturile comuniste din Europa de Est care interziceau opiniile diferite" spunea acesta in fata parlamentului european in 2009, in timp ce parlamentari paraseau sala in semn de protest(!) fata de rostirea adevarului. El a refuzat sa amplaseze steagul UE deasupra sediului presedintiei cehe, afirmand ca tara sa nu este o provincie a UE. Tot in 2009 la Davos, Vaclav Klaus a declarat(pe buna dreptate) că încălzirea climatică nu există. Mai mult, potrivit lui Klaus, cei care luptă să o combată, ca Al Gore, ameninţă libertăţile.

Acum cateva zile, presedintele ceh declara in cadrul unui forum in Austria: "Mai întâi, Viena a domnit peste noi timp de trei secole, apoi Berlinul. Apoi, au urmat cele patru decenii sub dominația Moscovei, şi apoi zece ani de libertate. Acum avem Bruxelles-ul" si ca "Europenii ar trebui să coopereze şi să trăiască împreună, dar că acest lucru trebuie să aibă loc prin intermediul cooperării bilaterale între guverne, decât prin „supernationalism”".

O atitudine demna a unui om politic adevarat, nicidecum o paiata corupta si umflata de whisky.

7 comentarii:

  1. Total de acord!As spune, cu parere de rau, ca patriotismul in Romania a disparut odata cu aparitia acestei clase politice de inavutiti,tradatori si infractori care au vindut tara si poporul roman pentru interesele lor meschine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea sa ai o mare surpriza... Eu nu cred ca este asa. Pe tradatori si infractori ii "vad" construind autostrada Transilvania si canalul Dunare - Bucuresti pentru a-si plati "cazarea" la Jilava...

      Ștergere
  2. problema asta cu tradatorii de tara a aparut deja aproape in toata europa de cand a aparut criza si toate tarile se supun nealesilor de la bruxelles.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Dar politicienii, chiar patrioti daca ar fi, sunt constransi pentru ca sunt dependenti financiar. Si-au inrobit tarile, au crezut ca pot trai din datorii la infinit. Nu s-au gandit ca vor veni portareii intr-o zi cu polita in mana sa le ceara restituirea datoriei.

      Ar fi interesant de analizat fiecare personalitate in parte dintre nealesii de la Bruxelles. Cred ca am avea surprize de proportii daca am pune pe un perete de monitoare asa:

      1) Lista nealesilor de Bruxelles;
      2) Lista membrilor Bilderberg;
      3) Lista membrilor Comisiei Trilaterale;
      4) Lista membrilor CFR;
      5) Istoricul Bancii Mondiale;
      6) Istoricul FMI;
      7) Istoricul Federal Reserve.

      Nu iti face griji! Pe listele alea ii vei gasi pe Rockefeller, Rotschild, Warburg, Rupert Murdoch, etc. Cum ce cauta asta printre bancheri?! Nici nu stii cat de important este un trust international de presa pentru o "cauza nobila"...

      Ștergere
  3. Eu cred ca a aparut cu mult inainte de aparitia crizei, care la randul ei exista cu mult inainte de a fi declarata de un politician. Tot trecem din criza in criza: ba economica, ba financiara ba criza datoriilor suverane. Auzi!!! Criza DATORIILOR SUVERANE ! Cum adica?! Acum sunt datoriile SUVERANE?! Nu mai sunt tarile SUVERANE?!

    Cred ca astia inventeaza un nou limbaj si ne pun noua creierii pe moatze!

    RăspundețiȘtergere
  4. nici o tara nu mai este suverana din momentul in care au intrat in UE.crizele astea care le numeste tu economica,financiara criza datoriilor viitoarea criza alimentara sunt cauzate de niste familii care detin toate corporatiile (coca-cola,mass-media,chevron) toate corporatiile gigant sunt detinute de o mana de oameni (Rockefeller,rotschild,warburg..) care au niste scopuri oculte si anume de a elimina toate drepturile constitutionale ale oamenilor si ai transforma in sclavi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, asa este. Dar cred ca oamenii au inceput sa se trezeasca, vezi exemplele Angliei, Suediei, Greciei, Ungariei. Si este vorba de oamenii obisnuiti, nu neaparat de politicieni. Ei, politicienii, ar face bine sa mai plece urechea si la ceea ce le cer alegatorii lor. Sau... ce-o mai fi si democratia?! Doar un slogan pentru prostit si pacalit electoratul.

    RăspundețiȘtergere